Yaşam

Liechtenstein’ın Türk Prensesi İlhan Tılsım Tanberk davalık oldu… Mahkeme o talebi haklı buldu

Liechtenstein Prensi Rudolf ile evli olan Türk iş insanı İlhan Tılsım Tanberk, Beşiktaş'taki kiracısına açtığı davayı kazandı.

Haber Merkezi Haber Merkezi Yazar
1 dk 58
Bu yazıyı paylaş
⏱️ Yaklaşık 1 dk okuma

İş insanı İlhan Tılsım Tanberk, 2012 yılında Liechtenstein Prensi Rudolf von Liechtenstein ile evlenmişti. Sık sık İstanbul’da olan Tanberk, Beşiktaş’taki kiracısıyla anlaşmazlık yaşadı.

Tanberk, İstanbul’a geldiğinde geçici olarak annesine ait bir evde kaldığını ve iki çocuğuyla birlikte düzenli bir konuta ihtiyaç duyduğunu belirterek, kiracısının evi boşaltmasını istedi. Dava sürecinde de “Başka bir evim yok” diyerek tahliye talebinin haklı olduğunu savundu.

Ancak kiracı Süleyman K., bu iddiaların gerçek ve samimi olmadığını ileri sürerek evi boşaltmayı reddetti ve yükümlülüklerini yerine getirdiğini söyledi.

Mahkeme sürecinde yapılan incelemelerde ise Tanberk’in tapu kayıtlarında adına bir evinin bulunduğunu belirleyerek kiracının evi boşaltmasına karar verdi.

Yazıyı paylaşmayı unutmayın

Yorumlar

Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.

Yorum Yap

Yorumunuz editör onayından sonra yayınlanır.

Haber Merkezi'in Yazıları

Benzer Haberler