İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bir dönem Özel Kalem Müdürlüğü görevini üstlenen Ümit Duygu Çetiner, Bodrum’da sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alındı.
EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR
Elde edilen bilgilere göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saat 06.00 sıralarında düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Çetiner’in emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
GÖZALTI GEREKÇESİNE İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA YOK
Özgür Kocaeli’de yer alan habere göre, Çetiner’in Malatya Milletvekili Veli Ağbaba hakkında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığına dair iddialar ortaya atılsa da resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı.
“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM” DEMİŞTİ
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in özel kalem müdürlüğünü yürüten Ümit Duygu Çetiner, emekliliğinin ardından yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Çetiner, emekli olduktan sonra Bodrum’a yerleşme kararı almış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.
Çetiner’in paylaşımı söyle:
“Veeee….. 37 yıllık memuriyetime emeklilikle bir virgül koydum. Yine, yeniden bana iyi gelen dostlarımla birlikte Bodrum’da yeni hayatıma başlıyorum.
Özellikle mutsuz olduğum yerden ayrılmanın sonsuz mutluluğunu yaşıyorum. Katkısı olanlara teşekkür ederken, vefasızlığı meslek edinmişlere de HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. Bu ayıp da size ömür boyu yeter. Rabbim bir daha karşılaştırmasın yeter. İyi geceler.”



İstanbul’u Nem Bombası Bekliyor: AKOM Tarih Verdi
Gazeteler Kapanıyor Gazeteciler için Çember Daralıyor
Son Dakika | Deniz Göktaş Havalimanında Gözaltına Alındı
İBB Davasındaki Gerginliğin Ardından Mahkeme Başkanının ‘soytarı’ Sözüne Suat Özçağdaş’tan İlk Tepki
İş Kurmak İsteyen Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği! Başvurular Nasıl Yapılır?
14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Taciz İddiası Mahalleyi Sokağa Döktü: Polis Ellerinden Zor Aldı
Ekonomi
Ekonomi
Dünya
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.