Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek dört futbolcuyla vedalaşmaya hazırlanıyor. Kulüp, Zeki Yavru, Soner Gönül, Lubomir Satka ve Olivier Ntcham’ın Göztepe karşılaşmasında son kez kırmızı-beyazlı formayla sahaya çıkacağını açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, uzun yıllar takıma katkı sağlayan futbolcular ile yardımcı antrenör Boa Morte için maç öncesinde özel bir tören düzenleneceği belirtildi.
Açıklamada, “Formamızı büyük bir aidiyetle taşıyan kaptanımız Zeki Yavru, Soner Gönül, Lubomir Satka ve Olivier Ntcham ile yardımcı antrenörümüz Boa Morte’ye kulübümüze kattıkları değer ve verdikleri emek adına plaket takdim edilecektir” denildi.
Karadeniz temsilcisi ayrıca taraftarlara çağrıda bulunarak, futbolculara anlamlı bir veda yapılabilmesi için tribünlerin maç öncesinde dolmasını istedi.



Başına Gelene Messi de İnanamadı: Kulaklıkla Maçı İzleyen Tribündeki Köpek De!
İngilizler Neye Uğradığını Şaşırdı: Meksika’da Gergin Anlar
Dünya Kupası’nda Tur Atladı Zaferi Filistin’e Adadı
Onuachu Depremi! Parayı Duyunca Formayı Öptüğünü Unuttu: Aklını Bu Kulüp Çeldi
Uğurcan Çakır’dan Milli Takım İtirafı
Eski Fenerbahçe Yöneticisi Nihat Özdemir’in Yeni Takımı Belli Oldu: Kulübe Üye Bile Yapıldı
Mersin
Mersin
Mersin
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.