Eskişehir’de bulunan Sivrihisar Devlet Hastanesi yaşanan skandallarla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce hastane müdürünün çalışanı darbettiği görüntülerin ardından bu kez güvenlik görevlisinin bir kadının kucağına oturarak öpüştüğü görüntüler ortaya çıktı.
Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, hastanenin güvenlik görevlisinin bekleme alanında bir kadının kucağına oturarak öpüştüğü görüldü. O anlara sırasını bekleyen hastalar da şahit oldu.

Bu görüntüler sosyal medyada tepki çekerken, aynı hastane, İdari ve Mali İşler Müdürü T.Y.’nin, personeli darbettiği görüntülerle de gündeme gelmişti.
Hastane müdürü T.Y. ile hastane personeli A.D. arasında başlayan tartışma fiziksel kavgaya dönüşmüş, hastane müdürünün personeline yumruklarla saldırdığı, yere düştükten sonra da darp etmeyi sürdürdüğü görülmüştü.

İNCELEME BAŞLATILDI
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, her iki olayla ilgili de inceleme
başlatıldığı belirtildi.


15 Milyonluk Lamborghini ile Cipe Çarpan Tamirci Ehliyetsiz Çıktı: Kendini de Yaktı Sahibini De
Bakırköy’de Oto Galeriye Kurşun Yağdırdı
Rafting Keyfi Kabusa Döndü: Gözaltına Alınan İşletmeci Tutuklandı
Tedavi Gördüğü Hastaneden Acı Haber Geldi: Uzman Çavuş Abdurrahman Hilal Şehit Oldu
Bursa’da Orman Yangını!
Ücretsiz Ulaşım için Son Gün! Rapor Güncellemesi Yapmayan İstanbulkart Sahiplerine Uyarı
Dünya
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.