Gündem

Aydın’da çıkan yangın korkuttu: İki binaya sıçradı

Aydın'da çıkan yangın korkuttu: İki binaya sıçradı Aydın'ın Osman Yozgatlı Mahallesi'nde, bir evin ikinci katında yangın çıktı. Çıkan yangının alevleri kısa sürede büyüdü, önce çatıya daha sonra da iki binaya sıçradı. Alevlere müdahale sürüyor.

Haber Merkezi Haber Merkezi Yazar
1 dk 19
Bu yazıyı paylaş
⏱️ Yaklaşık 1 dk okuma

Aydın’da bir evin ikinci katında yangın çıktı. Çıkan yangında alevler kısa sürede büyüyerek önce çatıya sonra da yandaki iki binaya sıçradı. Alevlere müdahale sürüyor.

Osman Yozgatlı Mahallesi’nde, 1223 Sokak’taki Adil Önler ev sahibine ait evin ikinci katında, saat 12.00 sularında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Alevler kısa sürede büyüdü, önce çatıya daha sonra da binanın bitişiğindeki iki binaya sıçradı. Çevredekilerin yangın ihbarı üzerine bölgeye 7 itfaiye aracı sevk edildi. Ekiplerin alevlere müdahalesi hala sürüyor. (DHA)

Yazıyı paylaşmayı unutmayın

Yorumlar

Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.

Yorum Yap

Yorumunuz editör onayından sonra yayınlanır.

Haber Merkezi'in Yazıları

Benzer Haberler