Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yeni sezon için açıkladığı 10+4 yabancı oyuncu kuralına sert tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı yönetim, transfer planlarını doğrudan etkileyen düzenlemenin yeniden gözden geçirilmesi için federasyona resmi itirazda bulundu.
GALATASARAY, FENERBAHÇE SEÇİMİNİ BEKLİYOR
Kulüp cephesi, özellikle Avrupa düzeyinde rekabetçi bir kadro kurma hedefi doğrultusunda söz konusu sınırlamanın esnetilmesini talep ederken, TFF’den henüz resmi bir yanıt gelmedi.
Galatasaray’ın, bu süreçte hamle yapmak için Fenerbahçe’de yapılacak başkanlık seçimlerinin sonucunu beklemeye geçtiği ifade ediliyor. Sarı-kırmızılı yönetim, ezeli rakibin yeni yönetiminin de benzer bir itiraz süreci başlatmasının federasyon üzerinde daha güçlü bir baskı oluşturacağı görüşünde.
Sarı-lacivertli kulüpte seçim yarışını kimin kazanacağı (Aziz Yıldırım ya da Hakan Safi) merak edilirken, yeni yönetimin de 10+4 kuralına karşı çıkmasının yüksek ihtimal olduğu değerlendiriliyor.
DURSUN ÖZBEK RAHATSIZLIĞINI ERDOĞAN’A İLETTİ
Spor kamuoyunda ise, büyük kulüplerin ortak bir tavır alması halinde TFF’nin kararı yeniden gündeme alabileceği yönündeki görüşler öne çıkıyor.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in daha önce söz konusu düzenlemeye ilişkin rahatsızlığını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da ilettiği belirtiliyor.


Penaltıyı Kaçıran Messi Dünya Kupası Tarihine Geçti
Dirk Kuyt Fenerbahçe için İstanbul’da
Baba Olduktan sonra Dünya Kupası’na Geri Dönüyor
Dünya Bedensel Engelliler Gençlik Oyunları Tamamlandı
Mersin’de Sağlık Çalışanlarına Moral Etkinliği
Aziz Yıldırım Baskın Yaptı: Gördüklerine Kızıp Yolları Ayırdı
Eğitim
Kültür Sanat
Kültür Sanat