İçeriğe geç
DOLAR50,00 ₺▲ %0,00
EURO55,95 ₺▲ %0,00
Mersin17°CParçalı Bulutlu
⚡ SON DAKİKA
Tüm Son Dakika →
STK Haberleri

ADD Mersin’de Cumhuriyet’in 103. Yılı: Dr. Orhan Özdemir’den “cumhuriyetin Kazanımları” Sunumu

Paylaş
Haberi Dinle

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Mersin Şubesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla “Cumhuriyetin Kazanımları” konulu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Şube binasında gerçekleştirilen buluşmada Dr. Orhan Özdemir, katılımcılara sunum yaptı.

Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlik, Cumhuriyet’in Türkiye’ye kazandırdığı değerleri anmak ve tarihsel önemini değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.

CUMHURİYETİN KAZANIMLARI KONUŞULDU

Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi, Türk bayrağı ve Atatürkçü Düşünce Derneği’ne ait görsellerin yer aldığı salonda yapılan buluşmada, Cumhuriyet’in kazanımları sunumun ana başlığını oluşturdu.

Etkinlikten paylaşılan fotoğraflarda, farklı yaş gruplarından katılımcıların şube salonunda bir araya geldiği ve konuşmaları takip ettiği görüldü.

DR. ORHAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

Etkinliğe ilişkin paylaşılan teşekkür mesajında, “Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümünde, Dr. Orhan Özdemir’e Cumhuriyetin Kazanımları sunumu için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

ADD Mersin Şubesi’ndeki buluşma, Cumhuriyet’in kuruluş yıl dönümünde düzenlenen yerel etkinliklerden biri olarak Cumhuriyet’in kazanımlarını gündeme taşıdı.

Haber Merkezi

Yazarın tüm yazıları →

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mersin DergisiUygulama gibi kullanmak için ana ekrana ekleyin.