Gündem

Faciadan kıl payı dönüldü: Esenyurt’ta bina yıkım sırasında bir anda çöktü

Faciadan kıl payı dönüldü: Esenyurt'ta bina yıkım sırasında bir anda çöktü Esenyurt'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleştirilen 10 katlı bina bir anda çöktü. Her yeri toz bulutu kaplarken, olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Mersin Dergisi Editörü Mersin Dergisi Editörü Yazar
1 dk 6
Bu yazıyı paylaş

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 1985. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı gerçekleştirilen 10 katlı bina bir anda çöktü. Bina büyük bir gürültüyle iş makinesinin bulunduğu alana doğru yıkıldı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Tehlike kıl payı atlatılırken yıkım sırasında çevreyi toz bulutu kapladı. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Çevre sakinlerinin korku ve panik yaşamasına neden olan o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (DHA)

Yazıyı paylaşmayı unutmayın

Mersin Dergisi Editörü'in Yazıları

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir