2024 seçimlerinde Ahmet Türk’ün belediye başkanlığına seçildiği Mardin’de aynı yılın Kasım ayında bakanlık tarafından Ahmet Türk’e açılan dava gerekçesi ile belediyeye kayyum atanmıştı. Ahmet Türk’ün yargılandığı Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde savunmaların alınmasının ardından Türk hakkında beraat kararı vermiş, bu kararın ardından Türk’ün makamına geri dönmesi bekleniyordu.
YİNE MAKAMINA DÖNEMEDİ: BAKANLIK KAYYUMUN SÜRESİNİ UZATTI
Amida Haber‘de yer alan habere göre İçişleri Bakanlığı Mardin kayyumu Tuncay Akkoyun‘un görev süresini 2 ay daha uzattı.
BAHÇELİ’NİN İSTEĞİ OLMADI
MHP Lideri Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında Ahmet Türk ile Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’i işaret ederek “Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar kararımız nettir” ifadelerini kullanmıştı.



İstanbul’da Yaşayanlar Dikkat: Bu Yollar Trafiğe Kapatılacak! Sürücüler için Kritik Uyarı
Meclis’te Kritik Torba Yasa Mesaisi: Belediyelerin Kaynaklarına Büyük Tırpan
Erdoğan’ı Atatürk’le Savunup Ötesine de Taşıdı: Şimdi O’nun Türkiye’si Var
Farah Zeynep Abdullah’tan Deniz Göktaş Çıkışı! ’23 Senedir İktidarın Özel Bir Durumu Var’
Boynunda Ne Kırık Ne İz Vardı İntihar Denip Dosya Kapatıldı: Tırnağındaki DNA Kimin Bakılmadı
Saadet ile Yeniden Refah Anlaştı: Yeni İttifakı Açıkladı
Mersin
Genel
Mersin
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.