Adana’nın Saimbeyli ilçesi Fatih Mahallesi’nde gece saatlerinde bir cinayet meydana geldi. 16 yaşındaki D.E., evlerinin salonunda uyuyan annesi Servet Tekir’i henüz bilinmeyen bir nedenle vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.
POLİSE KENDİNİ İHBAR ETTİ
Olayın ardından D.E., emniyet güçlerini arayarak kendisini ihbar etti. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Servet Tekir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Tekir’in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
KIZ KARDEŞİ DE EVDEYDİ
Olay sırasında evde olan diğer kız kardeş N.B.E., annesiyle aynı odada uyuduğunu, herhangi bir ses duymadığını ve durumdan ancak polisler eve geldiğinde haberdar olduğunu söyledi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Annesini bıçaklayan D.E. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetin başlattığı soruşturma devam ediyor. (DHA)


Van Barosu Rojin Dosyasından Çekilmişti: Kabaiş Ailesinden Açıklama
Ne Sulama Gerek Ne Budama: Bu Ağaçlar Kendi Halinde Yetişip Kilolarca Meyve Veriyor!
İstanbul Dahil 5 İlde Denize Girmek Yasaklandı!
Apple ve Samsung Uyardı: Telefonunuza Sakın Bunu Yapmayın!
Marmaray’da Bir Kişi Daha İntihar Etti: 2 Günde İkinci Vaka
Turistlere Korku Dolu Anlar Yaşatan Maganda Taksici Yakalandı
Ekonomi
Yaşam
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.