Fenerbahçe Kulübü’nün 6-7 Haziran tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylarının iddia edilen transfer listelerinde birbirinden ünlü yıldızlar yer alıyor.
Ancak başkan adaylarından Aziz Yıldırım’ın açıklaması bir gerçeği ortaya çıkardı.
Rakibi Hakan Safi’ye mesaj gönderen Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:
“Onu getireceğiz, bunu getireceğiz diyorlar. Getiremezsiniz. UEFA’dan ceza alırsınız. Ceza katlanarak ilerliyor. Örnek veriyorum: 500 milyon Euro gelirin varsa yarısı kadar ceza ödersiniz. Bunu da kimse ödeyemez. Hataya devam ederseniz küme düşme cezası alırsınız. Bu kabul edilemez.”

TRANSFER BÜTÇESİ BELLİ OLDU
Aziz Yıldırım’ın bu sözleri Fenerbahçe’nin transfere ne kadar para ayırabileceği sorusunu da gündeme getirdi.
Gazeteci Sercan Hamzaoğlu’nun iddiasına göre Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon için transfer bütçesinin yaklaşık 36 milyon euro seviyesinde olduğu öğrenildi.
Hamzaoğlu, “Sarı lacivertlilerin transfer planlamasında UEFA kriterleri ve mali yapı dengesi ön planda tutuluyor” diyerek daha fazla harcamasının olanıksız olduğunu ifade etti.
“2 SANTRFOR ALACAĞIZ”
Aziz Yıldırım, başkan seçilmesi halinde yapacakları transferleri de şöyle açıkladı:
“İki santrfor dahil toplam 6 transferle kadroda ana iskeleti oluşturacağız. Bu oyuncuların hepsi 20-25 Haziran civarındaki sezon açılışına yetişecek. Sonra durup bakacağız, giden olursa ihtiyaca göre yeniden elden geçireceğiz.”



Başına Gelene Messi de İnanamadı: Kulaklıkla Maçı İzleyen Tribündeki Köpek De!
İngilizler Neye Uğradığını Şaşırdı: Meksika’da Gergin Anlar
Dünya Kupası’nda Tur Atladı Zaferi Filistin’e Adadı
Onuachu Depremi! Parayı Duyunca Formayı Öptüğünü Unuttu: Aklını Bu Kulüp Çeldi
Uğurcan Çakır’dan Milli Takım İtirafı
Eski Fenerbahçe Yöneticisi Nihat Özdemir’in Yeni Takımı Belli Oldu: Kulübe Üye Bile Yapıldı
Mersin
Genel
Mersin
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.