İtalya’nın Napoli kentinde, efsane futbolcu Diego Maradona’nın adını taşıyan stadyumda Filistin’le dayanışma amacıyla düzenlenen özel karşılaşma, dikkat çeken bir buluşmaya sahne oldu.
Maradona’nın oğlu Diego Maradona Jr., karşılaşmanın ardından Jibril Rajoub ile bir araya geldi. Filistin Futbol Federasyonu Başkanı Rajoub’u selamlayan Maradona Jr., etkinlik kapsamında Filistin halkına destek mesajı verdi.
Dayanışma maçı, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparken, Filistin’e destek çağrılarının da ön plana çıktığı bir organizasyon olarak öne çıktı. Etkinliğe katılan futbolseverler ve davetliler, sahada ve tribünlerde Filistin’le dayanışma mesajları verdi.
Napoli’de, Diego Maradona’nın mirasını yaşatan stadyumda gerçekleşen organizasyon, futbolun yalnızca bir spor değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın da önemli bir aracı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.



Başına Gelene Messi de İnanamadı: Kulaklıkla Maçı İzleyen Tribündeki Köpek De!
İngilizler Neye Uğradığını Şaşırdı: Meksika’da Gergin Anlar
Dünya Kupası’nda Tur Atladı Zaferi Filistin’e Adadı
Onuachu Depremi! Parayı Duyunca Formayı Öptüğünü Unuttu: Aklını Bu Kulüp Çeldi
Uğurcan Çakır’dan Milli Takım İtirafı
Eski Fenerbahçe Yöneticisi Nihat Özdemir’in Yeni Takımı Belli Oldu: Kulübe Üye Bile Yapıldı
STK Haberleri
STK Haberleri
Mersin
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.