Spor

Beşiktaş takımda tutmak istedi: Neden hemen veda ettiği ortaya çıktı

Beşiktaş takımda tutmak istedi: Neden hemen veda ettiği ortaya çıktı Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen El Bilal Toure sezonun bitmesiyle veda etti. Siyah-beyazlıların takımda tutmak istediği futbolcu kariyerine Avrupa'da devam etmek için kulüp arayışlarına başladı.

Haber Merkezi Haber Merkezi Yazar
1 dk 6
Bu yazıyı paylaş
⏱️ Yaklaşık 1 dk okuma

Süper Lig’in son haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olan Beşiktaş sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

EL BILAL TOURE VEDA ETTİ

Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan El Bilal Toure, siyah-beyazlılara veda etti.

Malili futbolcu paylaşımında “Son maç. Çok teşekkür ederim Beşiktaş. Tüm zorluklara rağmen bu sezon değerlerle dolu bu formayı giymekten gurur duydum” dedi.

YÖNETİM KALMASINI İSTİYORDU

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın bizzat kalmasını istediğini söylemesine rağmen ayrılmak isteyen El Bilal Toure’nin planı belli oldu.

KARİYERİNE AVRUPA’DA DEVAM EDECEK

Oyuncu, yönetimle yaptığı görüşmede kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini söyledi. İtalya, Fransa ve Almanya’dan kulüp aradığı öğrenildi.

PERFORMANSI

Sezon başında Atalanta’dan kiralanan El Bilal Toure, 26 maçta forma giydi. Malili futbolcu, 7 gol ve 5 asist kaydetti.

Yazıyı paylaşmayı unutmayın

Yorumlar

Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.

Yorum Yap

Yorumunuz editör onayından sonra yayınlanır.

Haber Merkezi'in Yazıları

Benzer Haberler