CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nın “mutlak butlan” olarak hükmedilmesi ve genel merkezin Çevik Kuvvet ekipleriyle tahliye edilmesinin ardından Özgür Özel, ilk mitingini İzmir’de yapacak.
Mahkeme kararıyla CHP genel başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Özel, saat 12.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında yurttaşlara seslenecek.
TOMA’LAR GELDİ, BARİYERLERLE KAPATILDI
Program başlamadan önce, meydanın miting alanı olmadığı gerekçesiyle sadece çelenk sunumu ve basın açıklamasına izin verildiği öğrenildi. Ayrıca, meydanın etrafında TOMA’ların konuşlandırıldığı ve alanın bariyerlerle abluka altına alındığı görüldü.
Özel, İzmir mitinginin ardından memleketi Manisa’da saat 17.00’de CHP Manisa İl Başkanlığı önünde yurttaşlara seslenecek. Özel, bayramını Manisa’da geçireceğini söylemişti.



Vahap Seçer’den CHP Mesajı: Mersin Siyasetinde Dengeler Yeniden mi Kuruluyor?
Kılıçdaroğlu Mersin’de: Yörük Buluşmasından Siyasete Dikkat Çeken Mesajlar
Terörsüz Türkiye Yasası Meclis Yolunda
Mersin Siyasetinde Yeni Bir Fay Hattı: YENİ Parti’de Son Durum
Mersin CHP’de Sessiz Satranç: Örgüt mü, Belediye Mi?
Chp’den Butlana karşı “özgür Okul” Hamlesi
Mersin
Genel
Mersin
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.