Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu futbol kulübü Hull City, dün Middlesbrough’u 1-0 yenerek 10 yıl sonra tekrar Premier Lig’e yükselmeye hak kazandı. Kulüp, bu başarıyla ayrıca 300 milyon euro alacak.
Championship’te daha önce ligi ilk iki sırada bitiren Coventry City ve Ipswich Town, Premier Lig’e doğrudan yükselmişti.
Hull City, önceki maçta Millwall’ı toplamda 2-0’lık skorla geçmişti.
İLK SAYFADAN GÖRENLER
Müsabakanın ardından bütün gazeteler haberi ilk sayfalarından vermedi. İlk sayfadan görenler arasında YeniBirlik, Posta, Fanatik, Hürriyet, Nefes ve Milliyet bulunuyor.
Sabah, Fotomaç, Akşam, Sözcü, Cumhuriyet, Türkgün, Türkiye, Yeni Şafak, Karar, Akit, Akşam, Aydınlık, Birgün, Evrensel, Diriliş Postası, Yeni Asya, Yeni Çağ, Yeni Birlik, Takvim, Posta, Milat, Korkusuz gibi gazeteler Hull City’yi ilk sayfadan görmedi.



Başına Gelene Messi de İnanamadı: Kulaklıkla Maçı İzleyen Tribündeki Köpek De!
İngilizler Neye Uğradığını Şaşırdı: Meksika’da Gergin Anlar
Dünya Kupası’nda Tur Atladı Zaferi Filistin’e Adadı
Onuachu Depremi! Parayı Duyunca Formayı Öptüğünü Unuttu: Aklını Bu Kulüp Çeldi
Uğurcan Çakır’dan Milli Takım İtirafı
Eski Fenerbahçe Yöneticisi Nihat Özdemir’in Yeni Takımı Belli Oldu: Kulübe Üye Bile Yapıldı
Mersin
Genel
Mersin
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.