Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürürken, başkan Serdal Adalı’nın çok istediği Dusan Vlahovic ile ilgili müjdeli haber resmi açıklamayla birlikte geldi.
Siyah beyazlılar, son 5 sezondur İtalya’nın Juventus takımında forma giyen Sırp golcü için bir süredir girişimlerini sürdürüyordu. Sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Vlahovic’le ilgili gelen resmi açıklama transferin önünü açtı.
Juventus Kulübü’nün CEO’su Giovanni Carnevali, “Dusan Vlahovic önemli bir oyuncu ama planlarımız arasında yer almıyor” dedi.
Bu açıklamayla Beşiktaş, şu anda Vlahovic’e talip olan en önemli kulüp haline geldi.
303 MAÇTA 121 GOL
Vlahovic, futbola Partizan’da başladı. 2017’de İtalyan Kulübü Fiorentina’nan 20 yaş altı takımına geçti. Kısa sürede A takıma alındı.
Fiorentina formasıyla Serie A’da 4 sezon forma giydi. Ardından 82 milyon euro bonservis bedeli karşılığı Juventus’a transfer edildi.
Dusan Vlahovic, kariyerinde kulüp takımlarıyla çıktığı 303 maçta 121 gol attı. Sırbistan Milli Takımı ile ise 41 maçta 16 golü bulunuyor.


Almanya’yı Biz Yaktık: Tarihinde Başına İlk Kez Geldi
Penaltılardan önce Takımı Toplayıp Dua Ettirdi: Turu Geçince de Secdeyle Kutladılar
Galatasaray’la Anlaştı İlk Açıklamasını Yaptı: Fenerbahçe Pişman Olacak
Avrupa Avrupa Duy Sesimizi Derken Resmen Çöktüler: Almanya da Gitti Hollanda Da
Dünya Kupası’ndan Elenince Hemen İstifa Etti: Akıllara Hemen Montella Geldi
Fenerbahçeli Milyarder Hamdi Ulukaya Sözünü Tuttu: İlk İş Aziz Yıldırım’a Gitti
Ekonomi
Ekonomi
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.