Olay, 28 Mayıs’ta saat 16.00 sıralarında Erek Mahallesi Kelkit Çayı kenarında meydana geldi. Amca çocukları olduğu öğrenilen Atakan Kale (18), Furkan Kale (18), Oğuz Kale ile İlker Parlak, 3 tekerlekli elektrikli motorlu araçla çay kenarındaki sette gezintiye çıktı.


Bir süre sonra fotoğraf çekmek için su kenarına yaklaşan 4 kişi, motorlu araçla birlikte çaya düştü.
Atakan ve Furkan Kale, kendi imkanlarıyla kıyıya çıkarken, İlker Parlak ile Oğuz Kale ise son günlerde debisi yükselen Kelkit Çayı’nda gözden kayboldu.

İL DIŞINDAN DESTEK EKİPLER GELDİ
İhbarla bölgeye AFAD, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kayıp 2 gencin bulunması için havadan ısıya duyarlı dronlarla, karadan komandolarla, sudan ise botlarla 3 ayrı noktada arama çalışması başlatıldı.

169 KİŞİLİK EKİP SAHADA
Çalışmalara; Çorum, Amasya, Samsun, Yozgat’tan AFAD ekipleri, Ordu’dan polis dalgıçları ile Ankara’dan Jandarma Komando Arama Kurtarma (JAK) timleri de destek verdi.

Trafikte tartıştığı sürücünün önünü kesti: Yumruk attı, boğazını sıktı
40 yıldır beraber yaşadığı kadını sopayla öldürdü: Çanakkale’de vahşet
D-100 kara yolunun Çankırı kesiminde ağır tonajlı araçların geçişi yasaklandı
Kız meselesi kavgasında kan aktı: İş yerinde kurşuna dizdiler
Zeytinburnu açıklarında denizciler 8 aydır mahsur! “Yemeğimiz yok, burada öleceğiz, çok çaresiziz”
16 yaşındaki Yasemin günlerdir aranıyor: Stajyer olduğu kuaförden çıktı, bir daha geri dönmedi
Ekonomi
Siyaset
Siyaset