Beşiktaş Kulübü’nün eski başkanı Ahmet Nur Çebi ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Çebi’nin futbol dünyasına geri dönüş hazırlığında olduğu ileri sürüldü.
Çebi’nin TFF 3. Lig ekibi Altay’la ilgilendiği öğrenildi.
Daha önce 2023 yılında da İzmir temsilcisiyle ismi anılan Ahmet Nur Çebi’nin, son dönemde İstanbul’da Altay Başkanı Sinan Kanlı ile 2 kez bir araya geldiği belirtildi.

LİG BİTİNCE TEKRAR GÖRÜŞTÜLER
Ahmet Nur Çebi’nin, sezon devam ederken yapılan ilk görüşmede, “Takım ligde kalsın, sonra tekrar görüşelim” mesajını verdiği kaydedildi.
İzmir ekibinin ligde kalmasının ardından Çebi ve Kanlı’nın yeniden bir araya geldiği, ancak toplantıdan olumlu ya da olumsuz bir sonuç çıkmadığı ifade edildi.
Öte yandan, 1 milyar TL borcu bulunan Altay’da başkanlığa yeniden aday olmaya hazırlanan Sinan Kanlı’nın, İzmir’de maddi gücü yüksek dört iş insanını yönetiminde yer almaları konusunda ikna ettiği de ileri sürüldü. (DHA)



Başına Gelene Messi de İnanamadı: Kulaklıkla Maçı İzleyen Tribündeki Köpek De!
İngilizler Neye Uğradığını Şaşırdı: Meksika’da Gergin Anlar
Dünya Kupası’nda Tur Atladı Zaferi Filistin’e Adadı
Onuachu Depremi! Parayı Duyunca Formayı Öptüğünü Unuttu: Aklını Bu Kulüp Çeldi
Uğurcan Çakır’dan Milli Takım İtirafı
Eski Fenerbahçe Yöneticisi Nihat Özdemir’in Yeni Takımı Belli Oldu: Kulübe Üye Bile Yapıldı
Mersin
Genel
Mersin
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.