Süper Lig’de sezonun sona ermesiyle birlikte Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Sergen Yalçın bir araya geldi.
Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan 1 saatlik toplantının sonucunda Sergen Yalçın istifasını sundu.
“TARAFTAR DESTEĞİ OLMADAN BAŞARILI OLAMAYIZ”
İstifanın ardından Milliyet’te konuşan deneyimli teknik adam, kararı taraftar protestoları nedeniyle aldığını ifade etti. Sergen Yalçın’ın açıklaması şu şekilde:
Benim en büyük güvencem Beşiktaş taraftarıydı. Ancak artık taraftarın desteğini arkamızda hissetmiyoruz. Taraftar desteği olmadan başarılı olabileceğime inanmıyorum. Bundan sonra her maçta ‘Kaybedersek taraftar nasıl tepki verir?’ düşüncesi olacak. Şu an sağlıklı bir ortam olduğunu düşünmüyorum.
“ALACAĞIM VARSA DA BIRAKACAĞIM”
2021’de şartlar kötüyken kupalar kazandım. Giderken 1.5 milyon dolar bıraktım. Şimdi benim için ‘Tazminat kovalıyor’ diyorlar. Alacağım varsa da bırakacağım. Hâlâ Ole maaş alır, başka hoca alır ama biz almayız. Biz Beşiktaşlıyız, bize yakışmaz. Ben bu kulübe ne yaptım da bu taraftar bana bunları yapıyor? Beni sosyal medyada yalnız bıraktılar.
“BU ORTAMDA NASIL ÇALIŞALIM”
Artık her maç protesto endişesiyle devam edemeyiz. Trabzonspor maçında kaptanım golden sonra bana koşuyor, arkamdakiler ‘Neden koşuyorsun’ diye yuhalıyor. Bu ortamda nasıl çalışalım?



Başına Gelene Messi de İnanamadı: Kulaklıkla Maçı İzleyen Tribündeki Köpek De!
İngilizler Neye Uğradığını Şaşırdı: Meksika’da Gergin Anlar
Dünya Kupası’nda Tur Atladı Zaferi Filistin’e Adadı
Onuachu Depremi! Parayı Duyunca Formayı Öptüğünü Unuttu: Aklını Bu Kulüp Çeldi
Uğurcan Çakır’dan Milli Takım İtirafı
Eski Fenerbahçe Yöneticisi Nihat Özdemir’in Yeni Takımı Belli Oldu: Kulübe Üye Bile Yapıldı
Mersin
Genel
Mersin
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.