Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray yeni sezonda da iddialı olacak bir kadro kurmak için çalışmalara hemen başladı.
HEDEF BERTUĞ YILDIRIM
İlk takviyeyi forvet hattına yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar aradığını Başakşehir’de bulundu. Yönetim, hem yerli hem de genç olması nedeniyle ilk sıraya Bertuğ Yıldırım’ı yazdı.
Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Yıldırım’ı kadrosuna katmak için kolları sıvayan Galatasaray yönetimi görüşmelere başladı.

KAZIMCAN KARATAŞ ARTI PARA TEKLİFİ YAPACAKLAR
Sarı-kırmızılıların, Bertuğ Yıldırım’ı kadrosuna katmak için halihazırda Başakşehir’de kiralık olan Kazımcan Karataş + para teklifinde bulunacağı belirtildi.
22 MAÇTA 7 GOL VE 3 ASİST KAYDETTİ
Bu sezon Başakşehir formasıyla 22 maçta forma giyen Bertuğ Yıldırım, 806 dakika sahada kaldı. Genç futbolcu, 7 gol ve 3 asist kaydetti.


Penaltıyı Kaçıran Messi Dünya Kupası Tarihine Geçti
Dirk Kuyt Fenerbahçe için İstanbul’da
Baba Olduktan sonra Dünya Kupası’na Geri Dönüyor
Dünya Bedensel Engelliler Gençlik Oyunları Tamamlandı
Mersin’de Sağlık Çalışanlarına Moral Etkinliği
Aziz Yıldırım Baskın Yaptı: Gördüklerine Kızıp Yolları Ayırdı
Eğitim
Kültür Sanat
Kültür Sanat