Yaşam

Çapa ailesinden alkışlanacak sorumluluk hareketi

İzmir'de Şebnem Çapa ve ailesi, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ile çöp toplama etkinliğine katıldı.

Haber Merkezi Haber Merkezi Yazar
1 dk 24
Bu yazıyı paylaş
⏱️ Yaklaşık 2 dk okuma

Moda dünyasının öne çıkan isimlerinden Şebnem Çapa ve ailesi, sosyal medyada büyük ses getiren anlamlı bir paylaşıma imza attı. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin de katılımıyla gerçekleşen çöp toplama etkinliğinde Çapa, “Çöpünüze sahip çıkın” diyerek topluma önemli bir farkındalık mesajı verdi.

Tam 8 yıl önce bir otelin başlattığı çevre temizliği hareketinin bu hafta 400. haftasını geride bıraktığını kaydeden Çapa, şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar yapılmış en uzun farkındalık etkinliği… Tam 8 sene önce canım Alavya ailesi ile başladığımız çevre temizliği ve çöp toplama etkinliğinin bugün 400. haftasını büyük bir coşkuyla hem kutladık hem de minik bir temizlik yaptık. Açıkçası, eski yıllara kıyasla temizlik yaptığımız bölgede yok denecek kadar az çöp vardı. Henüz turizm sezonu başlamadığı için bölge tam da olması gereken temizlikteydi. Umarım sezon açıldığında da halkımız aynı hassasiyeti gösterir, çevresini temiz tutarak kendi çöpüne sahip çıkar”

Yazıyı paylaşmayı unutmayın

Yorumlar

Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.

Yorum Yap

Yorumunuz editör onayından sonra yayınlanır.

Haber Merkezi'in Yazıları

Benzer Haberler