Mersin Dergisi
Mersin 20°CGüneşli
Haber GönderSizde Kendi Haberlerinizi Gönderin
GÖNDER ›
Kültür Sanat

Ödül töreninde Üç Hürel ve Murat Ertel’den duygusal anlar

📅 19 Mayıs 2026, 23:00   👁 10
Ödül töreninde Üç Hürel ve Murat Ertel’den duygusal anlar

Türkiye’nin köklü müzik yarışmalarından Roxy %100 Müzik Günleri, 15 Mayıs akşamı düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Final haftasında sahne alan 12 finalist grup, canlı performanslarıyla jüri ve müzikseverlerin karşısına çıktı.

SAYGI ÖDÜLÜ ÜÇ HÜREL’E

Müzik dünyasına iz bırakan isimlere verilen Saygı Ödülü bu yıl Üç Hürel’e takdim edildi. Haldun Hürel’e ödülünü müzik yazarı Murat Beşer verdi. Haldun Hürel’in yaptığı konuşma geceye damga vurdu.

GECENİN EN ÇOK ALKIŞ ALAN PERFORMANSI

Geçtiğimiz yılın birincisi Deliler ile Ceren Boynuk’un birlikte seslendirdiği Üç Hürel şarkıları büyük alkış aldı. Gecede birincilik ödülünü ise BaBa ZuLa kurucularından Murat Ertel verdi.

ÖDÜL ALAN İSİMLER BELLİ OLDU

Yarışmada birinciliği Göksu kazanırken, ikinci Fyeah, üçüncü ise Kaos oldu. En İyi Performans Ödülü Kaos grubundan Ferdi Alnak’a verildi. En İyi Davulcu ödülünü Mehmet Hecebil alırken, Jüri Özel Ödülü Dora Daema’ya, Roxy Özel Ödülü ise Silüet grubuna gitti.

MAGAZİNEL BAŞLIK ÖNERİLERİ
Roxy gecesinde Üç Hürel rüzgârı esti
Haldun Hürel’in konuşması geceye damga vurdu
Genç müzisyenler Roxy sahnesinde yarıştı
Murat Ertel’den unutulmaz ödül anı
25 yıllık müzik geleneğinde duygusal gece

Haberi Paylaş
Instagram için haber başlığı ve link kopyalandı. Instagram açılıyor; metni gönderinize yapıştırabilirsiniz.

Yazarın Son Yazıları