Süper Lig’in son haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olan Beşiktaş geriye düştüğü maçta sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.
BEŞİKTAŞ’A VEDA ETTİ
Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan El Bilal Toure, siyah-beyazlılara veda etti.
El Bilal Toure paylaşımında “Son maç. Çok teşekkür ederim Beşiktaş. Tüm zorluklara rağmen bu sezon değerlerle dolu bu formayı giymekten gurur duydum” ifadelerini kullandı.

SERDAL ADALI TAKIMDA TUTMAK İSTİYORDU
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı daha önce yaptığı bir açıklamada kiralık olarak forma giyen El Bilal Toure’yi takımda tutmak istediğini söylemişti.
Adalı açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:
El Bilal Toure için çok uğraştım. Beşiktaş’a çok gerekli bir futbolcu, çok düzgün bir çocuk ve almak istiyorum. Bunu biraz da kulübü isteyecek. Atlayıp gideceğim ve başkanları ile görüşeceğim. Biraz sıkıntılı başkanları var. Devre arası görüştük, bitirelim üzerine. Ben ve hoca çok beğeniyoruz, umut bağlıyoruz. Başkanları ile tanıdık arkadaşlarımız çıktı, hallederiz diye konuştuk. Her transfer zor. Kalmasını arzu ediyoruz.
26 MAÇTA 7 GOL VE 5 ASİST KAYDETTİ
Sezon başında Atalanta’dan kiralanan El Bilal Toure, 26 maçta forma giydi. Malili futbolcu, 7 gol ve 5 asist kaydetti.



Başına Gelene Messi de İnanamadı: Kulaklıkla Maçı İzleyen Tribündeki Köpek De!
İngilizler Neye Uğradığını Şaşırdı: Meksika’da Gergin Anlar
Dünya Kupası’nda Tur Atladı Zaferi Filistin’e Adadı
Onuachu Depremi! Parayı Duyunca Formayı Öptüğünü Unuttu: Aklını Bu Kulüp Çeldi
Uğurcan Çakır’dan Milli Takım İtirafı
Eski Fenerbahçe Yöneticisi Nihat Özdemir’in Yeni Takımı Belli Oldu: Kulübe Üye Bile Yapıldı
Mersin
Genel
Mersin
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.