Kocaeli’nin Gebze ilçesinde çıkan silahlı kavgada yaralanan 17 yaşındaki Beratcan Başboğa kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Mimar Sinan Mahallesi’nde dün iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan Beratcan Başboğa, kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Olayda yaralanan M.K’nin aynı hastanenin yoğun bakımındaki tedavisinin sürdüğü, Y.B’nin ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki işlemlerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI
Bu arada, olaya ilişkin E.K, S.K, F.K. ve Ö.K. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Piri Reis Caddesi’nde dün iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen olayda E.K. ve S.K’nin silahla ateş ettiği Y.B. (20) ile Beratcan Başboğa (17) ve yoldan geçerken vurulduğu değerlendirilen M.K. (45) yaralanmıştı. (AA)


9 İlde Nitelikli Dolandırıcılık ve Yasa Dışı Bahis Operasyonu: 73 Şüpheli Yakalandı
Msb’den Bedelli Askerlik Ücreti Açıklaması
İBB Davasına Bakan Mahkemenin Değiştirilmesinde Ortalığı Karıştıracak Açıklama
Son Dakika | Akdeniz Açıklarında 5.3 Büyüklüğünde Deprem
Evlenmek İstedi 1 Milyon Lirasından Oldu!
16 Yıldır Kocaeli Limanında Bekletiliyordu: Milyonluk Krizde Görülmemiş Karar
Türkiye
Türkiye
Spor
Yorumlar
Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.