İçeriğe geç
27 Ekim 2026, Salı
AraYazarlarİletişim
Spor

Siyah Beyazlı Taraftarlar Ahmet Nur Çebi’yi Meşalelerle Karşılayacak

Paylaş
Haberi Dinle

TFF 3. Lig’de tarihinin en ağır borç yüküyle geçen sezon kümede kalmayı başaran Altay’ın taraftarları, kulübe talip olan Eski Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’yi cumartesi günü geleceği İzmir’de karşılamak için hazırlıklara başladı.

ÇİÇEK VE MEŞALELER İLE KARŞILANACAK

Başkan Sinan Kanlı ile üçüncü kez bir araya gelecek Çebi’yi siyah-beyazlı taraftarların meşalelerle ve çiçeklerle karşılamayı planladığı öğrenildi.

Borcu 1 milyar TL’yi aşan ve 2022 ocak ayından bu yana transfer yasağı nedeniyle takviye yapamayan İzmir temsilcisinin; Ahmet Nur Çebi’nin vereceği destekle yükselişe geçeceğine inanan 12’nci adam, şimdiden şampiyonluk şarkıları söylenecek günlerin hayalini kuruyor.

YAPILACAK GÖRÜŞME KRİTİK

Sinan Kanlı ve Ahmet Nur Çebi’nin yapacağı görüşmede anlaşma sağlanırsa kongre tarihi belirlenip yeni bir yönetim oluşturulacak. (DHA)

Haber Merkezi

Yazarın tüm yazıları →

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mersin DergisiUygulama gibi kullanmak için ana ekrana ekleyin.