Siyaset

Sıcak temas: Özel-Kılıçdaroğlu… Ana gündem kurultay… ‘Ortam yumuşadı’ iddiası

Özel ve Kılıçdaroğlu taraflarından avukat ve kurmayların bir araya geleceği belirtildi. CHP'li kaynaklara göre, ortam yumuşadı ve yol haritası şekillenmeye başladı.

Haber Merkezi Haber Merkezi Yazar
1 dk 13
Bu yazıyı paylaş
⏱️ Yaklaşık 1 dk okuma

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatlarının görüşeceği belirtildi. Bu görüşmenin ardından iki ismin kurmaylarının da bir araya gelmesi bekleniyor.

Konuya ilişkin konuşan CHP’li kaynaklar, görüşmenin ana gündeminin kurultay olacağını belirtti. Kaynaklar, “Teknik konuları artık hukukçular konuşacak. Bu görüşmenin ardından siyasi kurmayların görüşmesini bekliyoruz” dedi.

Dün, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Milletvekili Engin Altay ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’tan oluşan bir heyet Kılıçdaroğlu ve Özel ile görüşmüştü. Bu iki görüşmenin ortamı yumuşattığını belirten CHP’li kaynaklar, yol haritasının şekillenmeye başladığını söyledi.

Bu görüşmenin ardından temasların devam edeceğini belirten kaynaklar, “Bundan sonra çok ihtiyaç olmazsa vekillerin bu girişimi sona ermiş sayılabilir” dedi.

Yazıyı paylaşmayı unutmayın

Yorumlar

Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.

Yorum Yap

Yorumunuz editör onayından sonra yayınlanır.

Haber Merkezi'in Yazıları

Benzer Haberler