Ekonomi

Güler Sabancı pazara çıkıp gördüklerini paylaştı

Güler Sabancı, bayram tatilini geçirdiği Ayvalık’ta halk arasına karışarak semt pazarına indi. Sarımsaklı Pazarı'ndan fotoğraflar paylaşan ünlü iş insanı, esnafın etiketlerinin yerini kredi kartlarına bırakmasını esprili bir dille takipçilerine aktardı.

Haber Merkezi Haber Merkezi Yazar
1 dk 18
Bu yazıyı paylaş
⏱️ Yaklaşık 1 dk okuma

Sabancı Holding yönetim kurulu başkanlığını geçen sene devreden iş insanı Güler Sabancı, bayram tatili için bulunduğu Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sokağın nabzını tuttu. Sabancı, lüks mağazalar yerine rotasını ilçenin meşhur Sarımsaklı Pazarı’na çevirdi ve pazar tezgahları arasında alışveriş yaptı.

O renkli anları resmi Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Sabancı, pazardaki değişime dair yaptığı gözlemlerle de dikkat çekti.

“NEŞELİ LAFLAR GİTMİŞ, KREDİ KARTI GELMİŞ”

Taptaze meyve ve sebzelerle dolu tezgahları fotoğraflayan Güler Sabancı, pazarcı esnafının gelenekselleşmiş komik etiket yazılarının yerini teknolojiye bıraktığını esprili bir dille ifade etti.

Sabancı, paylaşımına şu notu düştü:

“Sarımsaklı Pazarı, Ayvalık. Tezgahlarda her şey güzel taze, etiketlerde çok neşeli laflar görürdük ama kredi kartı ile alışveriş de başlamış. Bereket versin, iyi bayramlar olsun.”

Yazıyı paylaşmayı unutmayın

Yorumlar

Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.

Yorum Yap

Yorumunuz editör onayından sonra yayınlanır.

Haber Merkezi'in Yazıları

Benzer Haberler