İçeriğe geç
26 Ekim 2026, Pazartesi
AraYazarlarİletişim
Yaşam

Nazan Öncel ve Sezen Aksu niçin küstü… ‘Dostluklar yalan’ demişti… Yeni açıklama

Paylaş
Haberi Dinle

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Nazan Öncel, Sezen Aksu’nun yaşadığı Kanlıca’ya atıf yaparak, “Bu devirde dostluklar yalanmış, sahteymiş onu anladım. Yakın bir geçmişte ‘Erkekler de Yanarmış’ onu söyledik, düet yaptık biliyorsunuz… Kanlıca’yı da gördük. Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün” şeklinde konuşmuştu.

Bu sözler sonrası eski dost olan iki sanatçının arasının açıldığına dair yorumlar yapılmış, sebebi merak uyandırmıştı. “Erkekler de yanar” şarkısında düet yapan ikilinin albüm sonrası neden küs olduğuna dair Nazan Öncel sosyal medyadan bir açıklama daha yaptı:

“İnsanız işte, mükemmel değiliz. Evet, düet süreci sıkıntılı geçti ama böyle şeyler, bu kadar hassas olan kalplere göre değildir. İnsan çok sevdiği biri tarafından gözden çıkarılınca, kalbi kırıldığında bunu dert ediniyor. 40 senedir gündem peşinde koşmayan ben, bunu söylemek zorunda kaldığım için ayrıca üzüldüm. Demek ki o üzüntüyü daha fazla içimde tutamamışım. Sanata bir ömür adamış sanatçılar olarak böyle şeyleri dile getirmek yerine müzik konuşulsun isterim. Bizi sevenleri üzdüğümüz ve bu konuyla meşgul ettiğimiz için affola.”

Haber Merkezi

Yazarın tüm yazıları →

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mersin DergisiUygulama gibi kullanmak için ana ekrana ekleyin.