Yaşam

Kadir İnanır’dan haber var: ‘Beni buradan çıkarın’

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede zatürre teşhisiyle yoğun bakıma alındı. Yeğeni Levent İnanır ve hayat arkadaşı Jülide Kural, sanatçının durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi Haber Merkezi Yazar
1 dk 11
Bu yazıyı paylaş
⏱️ Yaklaşık 1 dk okuma

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır, evinde rahatsızlandıktan sonra geçen günlerde Beşiktaş’ta hastaneye kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan 77 yaşındaki oyuncu, doktorların kontrolü
sonrasında yoğun bakım servisine alındı.

Yapılan tetkiklerin ardından sanatçıya zatürre teşhisi konulduğu öğrenilirken Kadir İnanır’ın yeğeni Levent İnanır, usta oyuncunun sağlık durumuna ilişkin 19 Mayıs’ta bir açıklama yaptı. İnanır, “Durumu iyiye gidiyor. Bağışıklık sistemi zayıfladığı için soğuk algınlık zatürreye döndü. Sosyal medyada konuşulduğu gibi vahim bir durum yok. Tedbir amaçlı yoğun bakımda. Gayet iyi, kendisiyle konuşuyoruz da” dedi.

“BENİ BURADAN ÇIKARIN”

İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural da ünlü sanatçının sağlığı hakkında konuştu. Kural, “Kadir böyle ortamları sevmediği için, ‘Beni buradan çıkarın’ diyor” ifadelerini kullandı.

Yazıyı paylaşmayı unutmayın

Yorumlar

Bu yazıya ilk yorumu siz yapın.

Yorum Yap

Yorumunuz editör onayından sonra yayınlanır.

Haber Merkezi'in Yazıları

Benzer Haberler